Tudnivalók

 • fa-whmcs

  TECHNOLÓGIA

  Három féle eljárással dolgozunk, digitális nyomással, fóliázással és szublimációs technikával - így a mintádat mindig az arra legalkalmasabb technológiával fogjuk elkészíteni.
 • fa-thumbs-up

  MINŐSÉG

  A digitális eljárásainknak köszönhetően minden nyomat tartós marad. A mosási útmutatót követve kedvenc mintáid hosszú időn keresztül megőrzik minőségüket.
 • fas-tshirt

  KÖNNYED VISELET

  ​Elérhető áron biztosítunk magas minőségű ruházatot, melyben garantáltan jól érzed magad.
 • fa-money-bill-alt

  PÉNZTÁRCA-BARÁT

  Extrém színátmenetes minta vagy akár kis darabszám esetén is kedvező árakkal várjuk megrendelésed.
 • fa-key

  BIZTONSÁGOS ADATKEZELÉS

  Webáruházunk kizárólag a rendelések teljesítése céljából tárolja személyes adataidat. 
  Az adataid nem adjuk tovább harmadik fél számára és nem használjuk fel reklámozás céljából. Az ide vonatkozó GDPR rendeletről ide kattintva olvashatsz bővebben.
fa-copyright

FELELŐSSÉG

​Kérjük ügyelj rá, hogy az általunk jelzett minimum követelményeknek megfelelő képeket tölts fel a szerkesztőfelületekre (erről bővebben a Gyakori Kérdések menüpontban olvashatsz). Ha kisebb/gyengébb minőségű képeket töltesz fel, igyekszünk a maximumot kihozni belőlük, de valószínűleg a végeredmény nem lesz olyan szép, mintha egy jó minőségű képből dolgoznánk. 
Amennyiben a grafikát mi szerkesztjük, úgy jogvédelem alatt álló mintákat nem áll módunkban elkészíteni.
A megrendelés a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló rendelet alapján internetes vásárlásnak minősül.

Fontos tudnod:
14. Az egyedi megrendelés alapján egyedi igényre készített termékek a fogyasztót megillető elállási és felmondási jog alóli kivételek.
29. § (1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát
a) …/ b) …/ c) olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak.

Tehát 14 napon belül azokat a termékeket küldheted csak vissza indoklás nélkül, amin általunk tervezett minta van.
Megértésedet köszönjük!